top of page

Patient tilfredshed og sikkerhed

Hos Kiropraktisk klinik i Hørsholm går vi meget op i sikkerhed såvel i klinikken som i behandlingen.

Skulle der mod forventning opstå en situation, hvor du føler noget er gået galt, eller har været tæt på, vil vi gerne vide det.

Du kan altid henvende dig direkte til os, men du har også mulighed for selv at indberette det, der kaldes en ”utilsigtet hændelse”.

Sidstnævnte kan du gøre ved at følge linket herunder.

 

Patient tilfredshed

Ligesom din sikkerhed er vigtig for os, er det også vigtigt for os, at du er tilfreds med den behandling du får her på klinikken, som helhed.

Vi har patienttilfredshedsundersøgelse/vurderinger ……

Skulle du opleve, at der er ting du synes bør gøres anderledes, er du velkommen til at gøre os opmærksom på det.  

 

Herunder er links, hvor du kan læse mere om utilsigtet hændelse, patientrettigheder eller indsende klage over sundhedsvæsnet.

Indberet en utilsigtet hændelse 

Læs om patientrettigheder  

Indsend en klage over sundhedsvæsnet 

 

Journalen

Du som patient har altid ret til at få din journal udleveret hos os efter forespørgsel. Skal journalen udleveres til andre eller videregives på andre måder vil dette kræve et skriftligt samtykke.

Vores målsætning er at give alle en effektiv og god behandling. Dette gør vi bl.a. ved at inddrage flere behandlingsformer og ved kontakte til egen læge, når det er relevant. Med patienten i centrum, laver vi en grundig undersøgelse, der resulterer i individuelle behandlingsforløb. For os handler kiropraktik i høj grad om livskvalitet – vi vil det bedste for hver enkelt patient. 

bottom of page