top of page

Hvad kan vi

Kiropraktisk Klinik Hørsholm Midtpunkt blev etableret i 1975 og er siden 1985 blevet ledet af Bjørn Olafsson. I 2019 er Anni Preisler til kommet som partner i klinikken.

 

Vi er specialister i undersøgelse, diagnostik, behandling og forebyggelse af lidelser i bevægeapparatet.

 

Vores mission er at optimere vores patienters sundhed.

 

Klinikken er medlem af Dansk Kiropraktor Forening og har overenskomst med den offentlige sygesikring, din garanti for kvalitet. Du får som patient tilskud til alle konsulationer.

 

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst klinik med de bedste faciliteter. Vi tilbyder den højeste service, vi har eget røntgenapparat og overholder altid vores aftaler.

 

Send os en mail under kontakt eller giv os et kald, hvis du har spørgsmål.

 

Kiropraktor uddannelsen

Uddannelsen til kiropraktor foregår på Syddansk Universitet i Odense. Den består af en 5-årig kandidatuddannelse i Klinisk Biomekanik, efterfulgt af en 1-årig turnusuddannelse.

 

Den afsluttende turnusuddannelse kan give autorisation som kiropraktor. Kiropraktorerne i Danmark autoriseres af Sundhedsstyrelsen.

 

Uddannelsen på Syddansk Universitet har eksisteret siden 1992, og studiet er utroligt populært. Ved optagelserne i 2005 havde studiet landets højeste kvotient. Den var på 9,9 og det er den højeste nogensinde.

bottom of page